Psychologiepraktijk De Zon
 

Wie ben ik

Ik ben Mascha Aanhane en woon met mijn partner in het buitengebied van de mooie Achterhoek. De praktijk staat middenin een natuurgebied, tussen de heidevelden, fruitboomgaarden, hagen en prachtige bomen en bloemenweides. 

Ik heb nagenoeg 23 jaar als GZ-psycholoog in de GGZ gewerkt (met kinderen, jongeren en volwassenen) en werk nu sinds 2022 in mijn eigen praktijk. De periode bij de GGZ was een heel leerzame tijd en daar voel ik veel dankbaarheid voor. Ik heb veel mensen mogen ontmoeten en een tijd met ze mee mogen denken en mee mogen lopen op hun pad. Het heeft me geleerd dat wij als mens heel erg sterk zijn en zelf als geen ander weten wat we nodig hebben, ook als het luisteren naar die innerlijke wijsheid soms even minder goed lukt. Het hervinden van jouw eigen vertrouwen, jouw essentie, jouw wensen en waardes, jouw lichtheid, jouw oplossingen en jouw gezondheid, staan voor mij centraal in onze gesprekken. 

Je zult merken dat ik luister met mijn hart en in alle rust en zachtheid aanwezig ben. De verbinding die zo tot stand komt, maakt dat jij je gehoord en gezien zult voelen, je zult ontspannen en je weer durft te gaan dromen en leven. Samen kijken we naar wat er nodig is en leer jij jouw eigen unieke pad te belopen. Je komt thuis bij jezelf. 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen