Psychologiepraktijk De Zon
 

Werkwijze

De praktijk is open voor iedereen van 0 tot 100+ jaar.

Na telefonische aanmelding zien we elkaar voor ons eerste gesprek. Dit gesprek duurt ongeveer 5 kwartier. Daarna maken we vervolgafspraken die elk ongeveer 50 minuten duren. Je kunt alleen komen als jongere of volwassene, samen met een kind, met een partner of gezin of iemand anders die voor jou/jullie belangrijk is.

Ik werk vanuit de nieuwste gedragstherapeutische technieken zoals ACT, EMDR, 3 DGV (ik-grensvisualisaties) en combineer deze met mindfulness, samen in de natuur zijn, beweging en ontspanning. 

Via ACT leer je surfen op de golven van het leven en leer je weer in contact te komen met jouw eigen wijsheid en blijdschap. Via EMDR  leer je oude zaken te verwerken en voorgoed op te ruimen. Via de ik-grensvisualisaties leer je jouw eigen grens te voelen en leer je hier op een gezonde manier mee om te gaan. 

Het contact met de natuur zorgt voor een goede aarding, ontspanning, verbinding en leert je jouw plek in het grotere geheel dat leven op deze aarde inhoudt.

Ik maak mijn eigen kruidenthee-melanges. Deze kun je natuurlijk proeven tijdens jouw afspraak. En ook kopen voor thuis als een thee je goed bevalt. Ik kan speciaal voor jou een thee samenstellen die helemaal past bij jouw essentie, bij jouw kern. Ik kan ook een thee voor je maken die past bij het proces waar je in zit. De essentie-thee en proces-thee voorzie ik van een mooi handgeschreven kaartje met een bij jou passende tekst. 

Tarieven in euro aansluitend ter plaatse te voldoen met pin:

Eerste afspraak       95

Vervolgafspraak     88


Ik kies ervoor om onafhankelijk te werken en heb geen contracten met zorgverzekeraars. Deze onafhankelijkheid zorgt ervoor dat jij en ik onze afspraken helemaal kunnen vormgeven op onze eigen manier. 

Kun je een keer niet komen, dan laat me dit uiterlijk 24 uur van tevoren weten per mail, app of telefoon. Niet nagekomen afspraken breng ik anders geheel in rekening.  
 
 
 
E-mailen
Bellen