Psychologiepraktijk De Zon
 

Werkwijze

De praktijk is open voor iedereen van 0 tot 100+ jaar.

Na telefonische aanmelding zien we elkaar voor ons eerste gesprek. Dit gesprek duurt ongeveer 5 kwartier. Daarna maken we vervolgafspraken die elk ongeveer 50 minuten duren. Je kunt alleen komen als jongere of volwassene, samen met een kind, met een partner of gezin of iemand anders die voor jou/jullie belangrijk is.

Ik werk vanuit de nieuwste gedragstherapeutische technieken zoals ACT, EMDR, 3 DGV (ik-grensvisualisaties) en combineer deze met mindfulness, samen in de natuur zijn, beweging en ontspanning. 

Via ACT leer je surfen op de golven van het leven en leer je weer in contact te komen met jouw eigen wijsheid en blijdschap. Via EMDR leer je oude zaken op te ruimen. Via de ik-grensvisualisaties leer je jouw eigen grens te voelen en leer je hier op een gezonde manier mee om te gaan. 

Het contact met de natuur zorgt voor een goede aarding, ontspanning, verbinding en leert je jouw plek in het grotere geheel dat leven op deze aarde inhoudt. Je zult de verbinding met alles weer gaan voelen en ontdekken wat een prachtig mens je nu al bent.

Ik maak mijn eigen kruidenthee-melanges. Deze kun je natuurlijk proeven tijdens jouw afspraak. En ook kopen voor thuis als een thee je goed bevalt. 

Tarieven in euro aansluitend ter plaatse te voldoen met pin:

Eerste afspraak       95

Vervolgafspraak     88

Er zijn veel werkgevers die graag bereid zijn om de gesprekken geheel of grotendeels voor jou te betalen. Ik hoop dat jouw werkgever dat ook voor jou doet.

Er is een mooi artikel verschenen in de Tubantia, de Gelderlander en de Stentor over mij en mijn praktijk. Als je mijn naam intoetst bij een zoekmachine zoals google dan kun je het vinden.

Ik kies ervoor om onafhankelijk te werken en heb geen contracten met zorgverzekeraars. Deze onafhankelijkheid zorgt ervoor dat jij en ik onze afspraken helemaal kunnen vormgeven op onze eigen manier. 

Kun je een keer niet komen, dan laat me dit uiterlijk 24 uur van tevoren weten per mail, app of telefoon. Niet nagekomen afspraken breng ik anders geheel in rekening.  
 
 
 
E-mailen
Bellen