Psychologiepraktijk De Zon
 


De praktijk

Psychologiepraktijk De Zon is een praktijk voor holistische gezondheidszorg. Dat betekent voor mij dat ik kijk met jou naar jouw krachten, jouw uitdagingen en jouw wensen om op een gezonde, liefdevolle, lichte manier te leven. 
Tijdens onze ontmoetingen staat het luisteren naar jouw hart centraal, daar waar jouw eigen wijsheid schuilt en vaak de oplossing ligt voor de zaken die je tegenkomt op je levenspad. Hierdoor leer je waarom je doet wat je doet op allerlei gebieden zoals jouw omgang met jouw gezondheid, jouw school of werk, jouw vrije tijd, jouw sociale contacten en jouw balans tussen inspanning en ontspanning. 
Waar nodig werken jij en ik aan het verwerken en opruimen van oude zaken, zorgen we ervoor dat jij stevig in jouw kracht komt te staan en verhelderen we samen hoe jij wilt dat jouw leven eruit ziet en hoe je dit pad kunt gaan bewandelen.

Contact met de natuur, stilte, emotionele en fysieke oefeningen en mindfulness, gaan bij mij hand in hand met de nieuwste gedragstherapeutische technieken zoals ACT (acceptance en commitment therapie), EMDR, ik-grensvisualisaties en de uitbreiding van jouw emotionele vaardigheden.

We zullen samen praten, bewegen, oefenen en ook veel lachen.

Goed nieuws: op dit moment is er geen wachttijd voor intake en behandeling!


 
 
 
 
E-mailen
Bellen