Psychologiepraktijk De Zon
 

Contact en route

De praktijk is open op dinsdag, woensdag en donderdag. Je kunt me bereiken op mijn mobiele nummer namelijk 0638675547. Op vrijdag, in het weekend en op maandag is mijn praktijk gesloten.

Als ik met iemand aan het werk ben, dan kan ik niet opnemen en wil ik je vragen om een voicemail in te spreken en dan zal ik je op mijn werkdagen zo spoedig mogelijk terugbellen. Bel me voor vragen, voor uitleg en uiteraard voor het maken van afspraken.

mailadres: maschaaanhane@psychologiepraktijkdezon.nl

Het adres van de praktijk is:
Haardijk 5, 7161 LL Neede (buitengebied Noordijk)

Mobiele nummer: 0638675547

Parkeren is het makkelijkste aan de doorgaande weg bij de nummerbordjes 5, 7 en 7a. Dan loop je linksaf de bocht om en loop je bij het gele Welkomsthartje de oprit op. De praktijk zit aan je rechterhand.

Kom je met het openbaar vervoer dan is het goed om te weten dat de buurtbus 198 elk uur tussen Neede, Noordijk, Borculo, Haarlo, Beltrum en Groenlo rijdt. Als je vraagt aan de buschauffeur of die je op de hoek Elsmansdijk-Lage Broekdijk eruit wilt laten en ook weer wil oppikken, dan is het nog een kleine kilometer lopen en dan ben je er.

Er is momenteel geen wachttijd voor intake en behandeling.

KVK nummer: 86356623
BTW nummer: NL004234736B10
BIG-registratienummer: 49061543825

AGB-code: 94014579

AGB-code praktijk: 94067215

NIP supervisor registratie: 234627
Ik voldoe aan de privacy voorwaardes zoals gesteld vanuit de AVG. Heeft u een klacht, dan aarzel niet om deze met mij te bespreken. De praktijk voldoet aan de Wkkgz. Hiervoor ben ik aangesloten bij Zorg voor ZZP. 
 
 
 
E-mailen
Bellen